För intresserade återförsäljare / installatörer:

SolarVenti AB söker fortfarande fler återförsäljare / installatörer runt om i landet. För närvarande har vi cirka 50 återförsäljare. Men marknaden för vår produkt är stor och lämnar gott om utrymme för mer – inte bara för fritidshus utan även för många permanenta bostäder, garage, källare, etc., som har problem med inomhusluftens kvalitet och som vill undvika betydligt dyrare lösningar med exempelvis värmeåtervinningssystem / värmepumpar etc.

Vi erbjuder:
 1. En väl beprövad produkt på ett bra och patenterad underliggande teknik – utvecklat och tillverkat i Danmark. Vi har tillverkat och sålt luftsolfångare i mer än 25 år och i 2017 har 70.000 SolarVenti luftsolfångare installerats över hela världen.
  .
 2. Ytterst nöjda kunder och möjlighet för god inkomst – även på lång sikt.
  .
 3. Praktisk hjälp med marknadsföring. SolarVenti marknadsför produkten i nationella medier, hänvisar vi till våra auktoriserade återförsäljare på bland annat webbplats (www.solarventi.se). Dessutom hjälper vi auktoriserade återförsäljare med lokal reklam.
  .
 4. Möjlighet till en bra och flexibelt samarbete med ett opretantiöst och effektivt företag.
Vi kräver:
 • Momsregistrerat företag inom byggande, montering, såsom VVS, snickeri, elektriker…
 • Att du / ni kan montera (paket säljs också ofta självmontering)
 • Min. ca. 20 m2 lagringsutrymme tillgängligt.
 • Att du / ni investera i startpaket som är tre anläggningar.
 • Att du / ni början uppfyller de minimikrav för kunskaper om funktion och användning av SolarVenti
Klicka – och fyll ut – vår återförsäljare registreringsformulär – om du vill vara SolarVenti återförsäljare & installatör.

Ansökan om att bli återförsäljare