Vi är det miljövänliga valet som håller din källare frisk och torr. Helt utan driftskostnader avfuktar SolarVenti din källare effektivt.

Har du fuktproblem i källaren?

Om du har en källare, som lider av den typiska ”källarlukten”, dina kläder tar flera dagar att torka i källaren, eller det finns andra tydliga tecken på för hög luftfuktighet, så har vi den perfekta avfuktningslösningen för dig.

Vad behöver din källare?

Din källare behöver en effektiv avfuktning. Det kräver ständig uppvärmning och avluftning. SolarVenti-systemet kan göra båda delarna på en gång. Helt utan din medverkan ventilerar och avfuktar luftsolfångaren din källare.

Vi är de första som har utvecklat ett komplett system för avfuktning av källare som uteslutande går på solenergi. Systemet ventilerar och avfuktar din källare med förnybar energi, helt gratis hela året runt.

Efter ett par veckor kommer den kända källarlukten att bli mindre och mindre till den helt ersatts av ett friskt och bra inomhusklimat.
.

Se produktbeskrivningar för källar modeller ..


Välj passande storlek:

  • 55 m² källare – SV14K (tar bort upp till 185 ml vatten/timma)
  • 70 m² källare – SV20K (tar bort upp till 235 ml vatten/timma)
  • 100 m² källare – SV30K (tar bort upp till 336 ml vatten/timma)

Anpassning till din källare

SolarVenti källarlösningar består av olika moduler, som kan sättas samman efter individuellt behov, så det passar till inredningen och storleken på just din källare.
En standard källarlösning består av en luftsolfångare, som både levererar ström till inblåsningen av uppvärmd frisk luft och utsugningen av den fuktiga källarluften.

Utifrån inblåsningens placering kan olika moduler kopplas på.

För att hitta den mest effektiva lösningen till din källare, erbjuder våra kompetenta återförsäljare i hela landet att se på din källare och ge dig ett icke förpliktigande anbud på en möjlig installation.

Speciella kunskaper krävs

Det kräver särskilda kunskaper för att installera luftsolfångare i källare. Om du inte tar ett antal faktorer beaktas, kan man få göra en fuktproblem större i stället för att lösa det.

Vi har därför beslutat att sälja endast källar-ventillations system som paket inklusive installation av systemet. Du kan få offerter från våra återförsäljare:

.
Hitta din återförsäljare

Ventilationsflöden